EVENTS

Het Coronavirus leidt tot opruimwoede en we Marie kondo’en massaal onze kledingkast. Dit is daarom hét moment om dat ene leuke shirtje of die mooie highwast waisted broek die al weken of zelfs maanden ongedragen in je kast hangen, een tweede leven te geven!

Als actie voor Fashion Revolution Netherlands organiseert SWOPS samen met MUMSTER een online kledingruil a.s. zondag 26 april 2020.
Verzamel je ongedragen kleding en swop ze voor je nieuwe lievelings items!

Bekijk regels voor de online kledingruil hier.

EVENTS

Het SWOPS Festival van 4 april wordt verplaatst. De gekochte tickets blijven geldig. Houd onze social media in de gaten voor updates.

SWOPS

De gezichten achter SWOPS hadden een overvolle kledingkast door hun liefde voor shoppen. Dat moest anders. Een logische, laagdrempelige, duurzame én hele leuke manier om deze items te hergebruiken is voor hen SWOPS geworden.

Wat begon als een kledingruil met vriendinnen is het afgelopen jaar uitgegroeid tot een succesvol concept. “We merken dat onze ruils steeds drukker werden bezocht en zien ook terugkomende swoppers. We hebben een kleine community opgebouwd en daar zijn we heel trots op. De mensen die komen zijn blij met de gezelligheid en vinden het fijn dat er altijd een huiskamer sfeer hangt.” “We willen inspireren om anders met kleding om te gaan.”